Ännu en händelserik maratonhelg är avslutad. Ola och Malin njöt av 42 km på Amsterdams mysiga gator i skönt höstväder. Ola hade mest bråttom: 2.45 är riktigt bra! Finns nog några minuter till att ta redan nästa år! Malin kämpade också bra: 3.54 kan nog förbättras avsevärt redan till nästa år! Det bästa är ändå att våra lagkamraters insatser inspirerar oss andra att träna både mer och hårdare. Det är precis så det ska vara: kan de så kan vi!
Och ännu återstår några spännande maratonhelger. Närmast väntar romantiska Venedigs hypersnabba bana (förutom de sista 3 km som går över x antal små broar inne i stan) där det självklart går att sätta pers om man vill. Undertecknads pers är faktiskt därifrån (2.40.43 år 2000). Vårt nyförvärv Johanna beger sig till den norditalienska staden i slutet av veckan och sedan väntar Florens för Annika o Lena en månad senare. Mera maraton alltså!^^

Samtidigt var det en tragisk maratonhelg i Detroit, USA. Tre döda i ett och samma maratonlopp med 19 000 löpare torde vara osannolikt! Men det hände faktiskt! Hjärtstillestånd var tydligen orsaken…(huh?)