Om oss

”`html

Om Oss

Välkommen till langdistans.se, din ultimata destination för allt som rör långdistanslöpning. Vår passion är löpning, och vi strävar efter att skapa en community där både nybörjare och erfarna löpare kan hitta inspiration, motivation och användbara resurser. Oavsett om du förbereder dig för ditt första 5km-lopp eller siktar på att slå personligt rekord i maraton, har vi något för dig.

Möt vårt team

Sara Johansson

Sara har varit en passionerad långdistanslöpare sedan tonåren och har deltagit i flera maratonlopp runt om i världen. Med en bakgrund inom idrottsvetenskap kombinerar hon teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet för att hjälpa andra att nå sina löparmål. Saras expertis ligger i att utforma träningsprogram och näringsplaner som är skräddarsydda för individuella behov.

Anders Lundqvist

Anders är en teknikentusiast och en hängiven löpare med ett stort intresse för de senaste digitala verktygen för löpträning och prestation. Han har en bakgrund inom mjukvaruutveckling och använder sin kunskap för att rekommendera appar och gadgets som kan förbättra löpupplevelsen. Anders delar även med sig av tips om hur man förblir motiverad och bibehåller en hälsosam livsstil.

På langdistans.se kombinerar vi Saras expertis om träning och Anders tekniska kunskaper för att erbjuda en omfattande resurs för långdistanslöpare på alla nivåer. Tillsammans strävar vi efter att skapa en inspirerande och stödjande atmosfär för alla som delar vår passion för löpning.

”`